Wrap med tonfiskröra

Tonfiskwrap och tulpanerPå fredagar vill jag laga enkel men god mat och har med tiden samlat på mig en hel del smarriga idéer. Att göra en tunn omelettwrap i ugn och fylla med det som jag för tillfället är sugen på, är en favorit! Idag blev det tonfiskröra 🙂

Wrap med tonfiskröra (3 portioner)

Omelettwrap

6 ägg

5 msk grädde

1,5 tsk fiberhusk

lite salt

Blanda ihop med stavmixer eller elvisp. Vik upp kanter på ett bakplåtspapper och ställ i en långpanna. Häll i omelettsmeten och grädda cirka 10 minuter i 150 grader.

Tonfiskröra

1 burk tonfisk i vatten

hälften creme fraiche, hälften majonnäs

1/2 rödlök, finhackad

lite pressad citron

salt och peppar

Blanda ihop ingredienserna och smaka av.

Dela wrapen i tre delar. Lägg på ett salladsblad och tonfiskröran. Lägg gärna på några bitar avokado. Rulla ihop och njut!

Här finns en annan variant: kycklingwrap med lite taco

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s