Fetaostbiffar med chilispenat

fetaostbiffar med spenatEnkla fetaostbiffar

800 gram blandfärs

2 ägg

1 burk fetaost i vitlök och persilja

rejält med färsk finhackad persilja

salt och peppar

Mosa fetaosten lite hjälpligt och blanda sedan ihop alla ingredienser. Forma till biffar och bryn i smör i omgångar. Lägg biffarna i en stekgryta och låt dem bli färdiga där. Vispa ur pannan med grädde mellan varje stekomgång och slå såsen över biffarna. Smaka av gräddsåsen när du är klar. Jag tillsatte lite soja och en slatt Cantadou vitlöksost. Såsen blev sjukt god, men jag överlät den till barnen eftersom jag kör strikt 🙂

Här finns receptet på beasmör.

Chilispenat

1 paket frusen bladspenat

smör

salt, vitpeppar, chiliflakes

Tillaga spenaten enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av. Fräs den i smör tills vattnet är borta. Salta och peppra. Strö över chiliflakes vid serveringen. Ett toppentillbehör! Kolhydratsnålt och gott!

Servera gärna med ruccola och oliver.

Lämna en kommentar